Diner

Van 3 tot 6 gangen, een unieke ervaring.

Op woensdag serveren we het menu van 3 tot 6 gangen.
Op vrijdag- en zaterdagavond kan je enkel voor het 4, 5 of 6 gangen menu kiezen.

Menu van 4 november tot en met 7 december

Vooraf

Amuses van de chef

Voorgerecht

Witloof - Dashi

Tussengerechten

Wilde champignon - Ganzenlever *

Kabeljauw - Chorizo **

Kreeft - Schorseneer ***

Hoofdgerecht

Boederij eend - Biet

Vis volgens aanvoer van de dag.

Dessert

Mandarijn - pinda

Prijs

Wijnen

3-gangen 45 € 23 €
4-gangen * 55 € 28 €
5-gangen ** 65 € 33 €
6-gangen *** 77 € 38 €

Supplement

Prijs

Kaas als dessert8 €
Kaas als extra gang11 €
BOB arrangement 3 gangen12 €
BOB arrangement 4 gangen15 €
BOB arrangement 5 gangen17 €
BOB arrangement 6 gangen20 €